3-gangen Wildmenu Laat u dit wildseizoen culinair verrassen! Reserveer een tafel


3-gangen Wildmenu

De maanden oktober t/m december staan in het teken van het Wildseizoen! Geniet van een culinair 3-gangen menu vol overheerlijke wildgerechten.
 

Serveersuggesties:

 

Domaine de la Clapière Gatefer Rouge:

Een volle en krachtige wijn met prettige aroma’s van zwarte bessen en bramen. In de stevige smaak ontdekt u ook bosfruit, kaneel en andere kruiden. De perfecte wijn voor bij een heerlijk wildgerecht.

 

Brouwerij de Molen Bok & Poot:

Wat als bokkenpootjes en bockbier elkaar tegenkomen in een bier?
Dat levert een mindblowing bockbier op! Bok & Poot heeft een prachtig contrast van lichtbitterheid en zoetheid. Bitter vanuit de hop en zoet vanuit de bokkenpoot. Geniet van de smaak van amandelmeringue en chocolade.

 

Uiteraard kunt u uw culinaire maaltijd uitbreiden met andere overheerlijke drankjes en gerechten van de kaart.

Reserveer een tafel online of bij de receptie!

44,50per persoon

Reserveer een tafel

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.