Vers afgebakken brood met diverse smeersels
Taartje van fijn gesneden rundvlees met gekonfijte eidooier, houtskool-mayonaise en crouton van zuurdesembrood
Mousse van blauwschimmelkaas met geroosterde little gem, walnoten en gedroogde vijgen
Pannenkoekjes van boekweitmeel belegd met gerookte zalm en mierikswortelcrème
Met rundvleesravioli en Amsterdamse ui
Gebakken coquille met buikspek en een sesam-soja stroop
Gegrilde diamanthaas met rilette van kalfswang en Maderajus
Suprème filet van het parelhoen gevuld met pistachenoten en biologische tijmjus
Gegrilde zeebaarsfilet met gepocheerde witvis, gamba’s en salsa verde
Verse pasta gevuld met bospaddenstoelen en saus van gepofte puntpaprika
Diverse binnen- en buitenlandse kazen, rozijnenbrood en appelstroop
Chocolade panna cotta met spongecake, amarena kersen en chocolade-ijs
Met gekarameliseerde rode biet, eiwitschuim en frambozen ijs
Heeft u bepaalde dieetwensen of allergieën? Onze keuken is hier graag van op de hoogte om u een zorgeloze dag te bezorgen.
Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.